Menu
Cart 0

About ME

 

 

Buna, sunt Claudia Elena, femeie, mama si sotie si iti multumesc ca ai intrat in Universul meu, unde vei gasi cadouri exclusive pentru tine si cei dragi tie.

Da stiu, aici ai gasit multe lucruri diferite si ti-e greu sa te opresti la unul singur, dar sa stii ca fiecare produs din acest store "magazin", este creat "handmade" manual de mine, am pus mult suflet si iubire in fiecare, sunt mii si mii de ore de munca pana la dezvoltarea fiecaruia si ajungerea lui in forma finala.

Am inceput cu gentile de mana realizate din hartie de revista, care se potrivesc la orice tinuta si adauga o nota unica si originala si apoi am continuat sa explorez.

Cu ce anume am continuat si de ce?

Din dorinta de a sti ce anume pun pe corpul meu si al familiei mele si din dorinta de a avea rezultate pozitive atunci cand mainile mele crapau dupa atata spalat cu sapunuri si detergenti din comert, buzele mele nu mai suportau nici un ruj sau balsam iar ochii mei lacrimau imediat ce puneam un rimel, am continuat cu studiul ingredientelor si produselor naturale si organice, urmand cursurile "School of Natural Skincare". Asa ca am creat produse incepand de la sapunuri pana la sampon solid, balsamuri si creme naturale fara conservanti si fara parabeni. 

Am mers mai departe apoi, pentru ca ori de cate ori aprindeam cate o lumanare, dupa doar cateva minute nu mai suportam mirosul si nu stiam de ce. Am aflat ca lumanarile erau facute din parafina (derivat din petrol) cu parfumuri cu parabani si ftalati, asa ca dupa multe cercetari si teste indelungate am decis sa creez lumanari si odorizante din ceara naturala de soia si parfum fara ftalati si parabeni. Fiecare produs in parte este creat special pentru tine, cu "intentie" si multa dragoste.